Општински натпевар „Млади библиотекари“, 2018

Општински натпевар „Млади библиотекари“, 2018

На 2.11.2018 во Националната установа – Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ – Битола се одржа 18. Општински натпревар „Млади библиотекари“, на кој зедоа учество ученици од основните  училишта од Битола и по  еден ученик од училиштата...
Републички натпревар „Млади библиотекари“, 2018

Републички натпревар „Млади библиотекари“, 2018

На 16.11.2018 година се одржа 19. Републички натпревар „Млади библиотекари“ во Домот на културата „Илинден“ во градот-домаќин Демир Хисар. На натпреварот учествуваа и се натпреваруваа 21 учесници од основните училишта на Република Македонија. Петчлената комисија во...
Општински натпревар „Млади библиотекари“, 2019

Општински натпревар „Млади библиотекари“, 2019

Општинскиот натпревар „Млади библиотекари“ беше организиран од НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола, а се одржа во новата читална при Библиотеката на ден 01.11.2019 год. со почеток во 11 часот. На Општинскиот натпревар  зедоа учество ученици од основните ...