Општински натпревар „Млади библиотекари“, 2014

Општински натпревар „Млади библиотекари“, 2014

Во НУУБ „Св. Климент Охридски” – Битола на 14.10.2014 год. (вторник) со почеток во 11 часот, се одржа петнаесеттиот Општински натпревар на „Млади библиотекари“ во просториите на Библиотеката. Натпреварот го организираше Комисија во состав: Јоланда Бошевска –...
републички натпревар „Млади библиотекари“, 31.10.2014 во Велес

републички натпревар „Млади библиотекари“, 31.10.2014 во Велес

На 31. 10. 2014 година, во Велес се одржа 15. по ред Републички натпревар „Млади библиотекари“, организиран од Библиотекарското здружение на Македонија и Локалната библиотека „Гоце Делчев“ од Велес. На натпреварот зедоа учество 22 напреварувачи од цела Македонија. По...
Млади библиотекари

Млади библиотекари

НУУБ „Св.Климент Охридски“-Битола традиционално го организира 17-тиот општинскиот натпревар „Млади библиотекари“ кој се одржа на ден 14.10.2016 година, во просториите на Библиотеката .На натпреварот учествуваа ученици од основните училишта од Битола и околината...
Општински натпревар „Млади библиотекари“, 2017

Општински натпревар „Млади библиотекари“, 2017

На 17.10.2017 во Националната установа – Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ – Битола се одржа 18. Општински натпревар „Млади библиотекари“, на кој зедоа учество ученици од основните  училишта од Битола и по еден ученик од училиштата во ...
Општински натпревар „Млади библиотекари“

Општински натпревар „Млади библиотекари“

Националната установа – Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ од Битола го организира Општинскиот натпревар „Млади библиотекари“. Право на учество на овај натпревар имаат сите ученици од основните училишта до 14 годишна возраст кои се членови на...