Oдржан 23 Општински натпревар „Млади библиотекари“

Oдржан 23 Општински натпревар „Млади библиотекари“

Во НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола, се одржа 23 Општински натпревар „Млади библиотекари“. На овој натпревар учество зедоа ученици од основните училишта од Битола и еден ученик од основното училиште од с. Добрушево. Комисијата составена од три члена: Илче...
Одржан 22 Општински натпревар „Млади библиотекари“

Одржан 22 Општински натпревар „Млади библиотекари“

Во НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола се одржа 22 Општински натпревар „Млади библиотекари“. На овој натпревар учество зедоа ученици од основните училишта од Битола и еден ученик од основното училиште од с. Добрушево. Комисијата составена од три члена: Илче...
Републички натпревар – „Млади библиотекари“

Републички натпревар – „Млади библиотекари“

На 20.05.2022 година се одржа 21 Републички натпревар „Млади Библиотекари“ во Националната институција Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид. На овој натпревар учество зеде и Анамарија Ристевска која имаше освоено прво место на Општинскиот натпревар „Млади...
Десетти Општински натпревар на млади библиотекари, 2009 год.

Десетти Општински натпревар на млади библиотекари, 2009 год.

Општинскиот натпревар „Млади библиотекари“ беше организиран во роднокрајната читална на Библиотеката на ден 16.10.2009 год. со почеток во 11 часот.На општинскиот натпревар зедоа учество ученици од основните училишта од Битола и по еден ученик од училиштата воБистрица,...
Десетти Републички натпревар „Млади библиотекари“

Десетти Републички натпревар „Млади библиотекари“

Прво место за претставничката на НУУБ „Св. Климент Охридски“  – Битола, ученичката Емилија Недановска од ОУ „Браќа Миладиновци“ од с. Добрушево на десеттиот Републички натпревар – Млади библиотекари кој се оддржа во библиотката „Гоце Делчев“ во Велес....
Единаесетти Општински натпревар „Млади библиотекари“

Единаесетти Општински натпревар „Млади библиотекари“

Општинскиот натпревар „Млади библиотекари“ беше организиран во роднокрајната читална на Библиотеката на 21.10.2010 год. Со почеток во 11 часот. На натпреварот зедоа учество учесници од основните училишта во Битола, с. Бистрица, Новаци и Могила. Прво место на...