Аферата Колумбо

Аферата Колумбо

Семејна тајна, безмилосен фанатик и продолжена рака на американската влада – сето ова е поврзано со една неверојатна приказна. Што ако се што знаеме за откривањето на Америка е лага? Што ако таа лага е измислена за да се скрие тајната зошто Колумбо пловел во...