Часовник од книги, 2020

Почитувани читатели, сакам да споделам со вас една многу интересна идеа, која може да ви го разубави вашиот дом на многу интересен начин

Нека книгите го украсат вашиот дом, но не само на полиците, туку и вашиот ѕид.

Ви нудам идеја како можите да изработите Часовник од книги. Се што Ви треба се книги кои во својот насловот ги содржат броевите од 1 до 12, а верувајте ми такви ги има многу.

За вас, јас изработив часовник со наслови по мој избор, но секогаш постојат и опции од вашите омилени наслови кои можите да ги вметните.

Бидет

Информации

Објавено на

05/02/2022