Семејството сепак останува – Лиса Џул

„Семејството сепак останува“ е роман за извртени бракови, распаднати семејства и смртоносни опсесии.

Едно рано утро на брегот на Темза, јавниот обвинител Семјуел е повикан на место каде што полицијата открила монструозни докази за извршено злосторство. Кога Семјуел ги испраќа доказите на испитување, дознава дека коските се поврзани со случајот на трите мртви лица во Челзи пред триесет години.
Рејчел Ример, добива шокантна вест дека нејзиниот сопруг, Мајкл, е пронајден мртов во подрумот на неговата куќа во Франција. Полиција треба итно да добие одговори поврзани со Мајкл на кои Рејчел не сака да одговори.
Откако побегна од Лондон, Луси Ламб конечно се враќа дома во Челзи, вселувајќи се со своите деца во штотуку купената куќа.

Додека сите тие се тркаат да ги откријат одговорите на овие мистерии, ќе дознаат дека се поврзани на начин на кој не би можеле ни да замислат.

Cobiss link – Фонд

Информации

Објавено на

30/05/2023