Ноќта кога Оливија падна – Кристина Мекдоналд

Аби Најт ја буди среде ноќ ѕвонењето на телефонот со трагичната вест дека нејзината ќерка, тинејџерката Оливија, доживеала сравотна несреќа. На Аби и кажуваат дека Оливија се лизнала на мостот и паднала во ледената вода на реката. Сега е во бессознание во болница, а апаратите ја одржуваат во живот. Но, Аби забележува модринки на зглобовите на Оливија и дознава дека нејзината, инаку разумна ќерка, е бремена веќе три месеци.

Дали би верувале да ви кажат дека се работи за незгода?

Cobiss link

Информации

Објавено на

05/01/2023