Загубената сестра – Лусинда Рајли

Најновата книга од серијалот за седумте сестри!
„Загубената сестра“ е последна во низата за сестрите ДАплиез.

Секоја од шесте сестри доживеала неверојатно патување за да го открие своето потекло. Но, се уште останува прашањето; која е седмата сестра во семејството и каде е?

Сестрите ДАплиез ќе го превртат светот за да ја најдат. Тие имаат една индиција – цртеж на ѕвездовиден смарагден прстен. Барањето на загубената сестра ќе ги одведе низ целиот свет – од Нов Зеланд до Канада, Англија, Франција и Ирска, обединувајќи ги сите во една мисија; да го соберат целото семејство на едно место. Нa тој начин сестрите Д*Аплиез ќе се судрат со една моќна приказна за љубов и пожртвуваност што започнала речиси пред сто години. Приказната што ќе го доближи читателот до епското финале на сагата Седумте сестри.

Cobiss link

Информации

Објавено на

05/01/2023