English French German Macedonian

Настани

Изложби 7.2.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ИЗЛОЖБА НА КНИГИ од Фјодор Достоевски
 

Изложби 6.2.1893 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Изложба на книги за Григор Прличев, еден од најпознатите македонски писатели од 19 век. Меѓу најпознатите негови остварувања се поемите “Сердарот” и “Скендербег” и познатото дело “Афтобиографија”.
   

Изложби 23.1.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Во холот на Библиотеката беше приредена изложба на книги од истакнатите македонски преродбеници Димитар и Константин Миладинови.
   

Страница 251 од 265

Сподели на Facebook