Настани

Изложби 15.2.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас ) ИЗЛОЖБА НА КНИГИ од Рајко Жинзифов.
 

Изложби 7.2.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ИЗЛОЖБА НА КНИГИ од Фјодор Достоевски
   

Изложби 6.2.1893 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Изложба на книги за Григор Прличев, еден од најпознатите македонски писатели од 19 век. Меѓу најпознатите негови остварувања се поемите “Сердарот” и “Скендербег” и познатото дело “Афтобиографија”.
   

Страница 289 од 303

Сподели на Facebook