Настани

Промоции 05.06.2008 г. (четврток) во 12 часот.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Промоција на книгата “КОГА ТЕ МОЛЕВ ДА ПОРАСНЕШ” од авторот ИВАН АНТОНОВСКИ од Скопје. Промотор на книгата беше проф. д-р. ВЕРА СТОЈЧЕВСКА АНТИЌ.
 

Промоции 06.06.2008 г. (петок) во 12 часот.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Промоција на книгата “ЗАЅИДАНА ВРАТА” од авторот МИРЈАНА СТОЈАНОВСКА- ПАЛИГОРА од Битола. Промотори на книгата беа: Проф. др. ВЕНКО АНДОНОВСКИ  и проф. д-р. ВЕРА СТОЈЧЕВСКА АНТИЌ од Скопје.
   

Промоции 28.05.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола и Издавачката дејност АПЕКС од Битола во рамките на манифестацијата Битола град на културата за 2008 година, на ден 28.05.2008 година (среда) во 12.00 часот во салата за промоции на Библиотеката организираа свечено претставување на годишната продукција на книги по конкурсот во фондацијата-едицијата Ванчо Николески. Едицијата вкупно брои 15 наслови на книги од млади битолски поети и поетеси.
   

Страница 284 од 293

Сподели на Facebook