English French German Macedonian

Настани

Промоции 03.12.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 2 Гласа ) Промоција на
- Зборник Трета роднокрајна средба, која се одржа во Библиотеката на 22.05.2008 година во роднокрајното одделение и салата за промоции на Библиотеката под медијаторство на Николче Велјановски.
Претставување на
- Одбрани дела од Ѓорѓи Прчков. Промотори: Панде Манојлов и д-р Николче Валјановски
 

Промоции 21.11.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ПРОМОЦИЈА НА КНИГА
Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” и Општината Битола на 21 Ноември 2008 година, во 12 часот во салата за промоции организираја промоција на книгата “ФИЛИП ВТОРИ МАКЕДОНЕЦОТ” од авторите Ангелина Маркус и Ристо Поповски. Промотор на книгата беше проф. д-р Владимир Михајловски.
   

Промоции 20.11.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ПРЕДАВАЊЕ И ПРОМОЦИЈА НА КНИГА
“СУШТИНА НА СЕГАШНАТА МЕЃУНАРОДНА ФИНАНСИСКА КРИЗА”

Македонското научно друштво од Битола во салата за промоции на Библиотеката на 20 Ноември во 12 часот го организираше ова предавање на Проф. д-р Тихомир Јовановски. По предавањето и дискусијата се одржа промоција на книгата на професорот д-р Тихомир Јовановски “Економија за менаџери”
   

Страница 253 од 265

Сподели на Facebook