English French German Macedonian

Промоции 21.09.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотеката “Св. Климент Охридски” од Битола на ден 21.09.2007 година (петок) во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката организише промоција на монографијата “ОРЕОЛОТ НА ДЕВА МАРИЈА И СВ. БОГОРОДИЦА СЛИМНИЧКА ВО ПРЕСПА” од Вера Стојчевска - Антиќ и Славе Николовски -Катин.
Сподели на Facebook
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер