English French German Macedonian

Библиотеката поблиску до учениците и нивните потреби

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас )


Дел од учениците од О.У.„Стив Наумов“ – Битола  во посета и користење на библиотечниот фонд, за потребите на научно истражувачкиот проект: „ Кај ми се комшиите? “

Сподели на Facebook