English French German Macedonian

Промоции 14.03.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

ПРОМОЦИЈА НА СПИСАНИЕТО  СУМ

Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола на 14 Март 2007 година со почеток во 12 часот во салата за промоции организираше свечено претставување на 50 (пеесеттиот) број на списанието СУМ. На почетокот од промоцијата присутните гости ги поздрави директорот на Библиотеката г-дин Науме Ѓорѓиевски. За списанието говореа: г-дин Нове Цветановски и г-дин Трајче Кацарев. Преку видео-бим беа презентирани сите досегашни списанија.

Сподели на Facebook
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер