English French German Macedonian

Министерката за култура Елизабета Канчевска Милевска во посета на Библиотеката

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас )

Министерката за култура Елизабета Канчевска Милевска на ден 25.12.2011, оствари средба во Битола со петте директори на театарот, центарот за култура, библиотеката, заводот и музеј и музејот на албанската азбука каде што се одржа во кабинетот на битолскиот градоначалник Владимир Талески. На средбата министерката Милевска го искажа своето задоволство од работата на сите национални културни установи во Битола, По средбата со градоначалникот на Битола се упати во НУУБ „Св.Климент Охридски“-Битола. На средбата со првите луѓе на библиотеката стана збор за програмските активности на установата за идната година.

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер