Ваучери за првачињата од ООУ„Тодор Ангелевски“- Битола

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Ваучери за првачињата беа поделени и во Централното „Тодор Ангелевски“-Битола и Подрачните училишта „Тодор Ангелевски“ во Стрелиште и Горно Оризари.

На првачињата им посакуваме успех и ги покануваме да не посетат во нашата библиотека и да ги искористат ваучерите најдоцна до 1.11.2021 година

 

 

 

Сподели на Facebook