English French German Macedonian

15. Роднокрајна средба на битолските писатели во Македонија, 13.10.2020, 10:30 часот

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Учесниците треба да се придржуваат кон протоколите за COVID-19.

Сподели на Facebook