English French German Macedonian

Нели е прекрасна - Мари Форс

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Шарлота Абот излегувала речиси со сите пожелни момци во Батлер, освен со еден кој упорно го одбивала. Тајлер Весткот е сигурен дека таа е вистинската жена за него и ќе направи сѐ за да ја освои. Ѝ се придружува на нејзината група за трчање и ја повикува на маратонски предизвик, а сите знаат дека таа не одбива предизвици. Тајлер знае дека зад тешкиот карактер и ароганцијата на Шарлота се крие мила и нежна жена што тој сака да ја запознае подобро. Кога Шарлота ќе се повреди при трчање во планината, Тајлер е подготвен на сѐ за да и докаже дека тие двајцата се совршена двојка.

Сподели на Facebook