English French German Macedonian

Патот - Кормак Мек Карти

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Татко и син сами чекорат низ опожарената Америка. Пејзажите се уништени, има само студ и ветер кој навева пеплосан снег. И небото е замрачено. Нивната цел е брегот иако не знаат што ќе начекаат таму. Со себе имаат толку малку: еден полупразен револвер за да се бранат од бандите кои крстосуваат, облеката на себе и една количка со храна која критично се намалува.

Ах, да, уште се имаат еден со друг.

Сподели на Facebook