English French German Macedonian

Одбележување на денот на мајчиниот јазик

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Во рамки на одбележувањето на Меѓународениот ден на мајчиниот јазик на ден 21.02.2020 година една од активностите беше посетата на децата во градинката „ Пролет“ - Битола . Децата имаа можност да ј слушаат приказни за Бон тон И „Како да се однесуваме во парк“. Голема благодарност до директорката Лидија Тфирст Митревска од градинката „Естраја Овадија Мара“ - Битола, до воспитувачките и негувателките од големите групи за покажаниот интерес како и на библиотекарите Вера Марковска, Јасминка Кочевска и Слободан Пачовски. На следниот линк следат повеќе фотографи: https://www.facebook.com/pg/nuub.mk/photos/?tab=album&album_id=10158234012018679&__xts__%5B0%5D=68.ARBujO9n7VcOpT_rwzjJKRlefQCd9s6Bvd2viftAvfZKK6ihRD2xERWTPfG1NLORZ9RNUhS7JpmPwAKTLk4MkZhZ8hhNC3csO6dxq-UyB4WKpfGy-0zsmqRgqwg4HPsX5aHB4nTUQSHdUlU8aM2KE38XgKnPegQA6_hNgWUcbHdpVCYyRszxtPDkSxnSnTW8agFoIvR4Qx7p9cki28ZimB6idJzE8xXz94uqSRe82NJsX-8YDyrPNsTM83moXVpZL0X_edpq1uaev7MCVBLIW0VQCTzX2lESRg0IBRVEGBi1hQ7SIefVxHItgwcgUfoA9etIhiJzfxb3-_nt22cxuYXxZ_hh88zRG5V8xtjkOjkjaSU6uSSYt1t_8l50URy1MtPWbpvd2A0GZr8saRuXOHgafEzJx2phqyyH6F48JrxLPLItXhSEr-vrTggkkH2RzxTIBC4&__tn__=-UC-R

Сподели на Facebook
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер