English French German Macedonian

Работилница на тема „Дали младите можат да го променат светот“?

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Можеме ли како припадници на нашето општество да го промениме она што не ни се допаѓа или она што сметаме дека е неправедно иако сме млади и можеби недоволно искусни?
Одговорот на прашањето ќе Ви го даде волонтерот од Шпанија во „Сумнал“, Хуан Хесус Прадо Родригез. Дојдете и ќе дознаете колкава може да биде моќта на младите луѓе да направат нешто.
Работилницата се реализира како дел од проектот „Кажи ДА за промена“ финанисран од Еразмус + програмата, во соработка со НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола.

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер