English French German Macedonian

Промоција на книгата “Библиотекарство“, прирачник за млади библиотекари

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

На ден 30.10.2018 година со почеток во 12 часот во салата за промоции при НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола се одржа промоција на книгата „Библиотекарство“, прирачник за млади библиотекари од авторите Благој Н. Николов, Гордана Пешевска и м-р Дијана Кирова. За книгата зборуваше Богомир Наумоски, библиотекар советник.

На следниот линк следат повеќе фотографии  https://www.facebook.com/pg/nuub.mk/photos/?tab=album&album_id=10156955677053679

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер