English French German Macedonian

Поетскиот караван поаѓа од Битола

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Почнуваме со промотивните активности на проектот „СТИХУВАЛКИ 2018“. Првата промоција на ЗБИРКАТА со ПОЕТСКИ ТВОРБИ од 49 избрани автори, ќе се одржи во Битола, во просториите на библиотеката „Св. Климент Охридски“- Битола, на 3-ти јули (вторник) со почеток во 11.00 часот.
Освен тоа што ќе биде промовирана збирката, авторите кои претендираат за награди, ќе имаат можност да настапат со читање на една песна, а публиката ќе има можност да гласа.
Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер