Други активности 10.06.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

ДЕН НА КУЛТУРАТА

Во рамките на манифестацијата “Ден на културата” на 10.06.2007 година, во 10.00 часот на плоштадот Магнолија НУУБ “Св. Климент Охридски” од Битола организираше Панаѓур на книгата каде што можеше да се разгледаат најнови книги и по пониски цени од вообичаените да се купат. Панаѓурот привлече голем број посетители од градот и пошироко.

Сподели на Facebook