Изложби 23.1.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Во холот на Библиотеката беше приредена изложба на книги од истакнатите македонски преродбеници Димитар и Константин Миладинови.
Сподели на Facebook