English French German Macedonian

Настани

ВЛЕЗ НА ХРВАТСКА ВО ЕВРОПСКАТА УНИЈА

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

 

10. Саем на книгата

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас )

   

„Игри без граници“

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Во рамки на активноста “Игри без граници“ - проектот за „Меѓуетничка интеграција во образованието“, учениците од основните училишта „Св.Кирил и Методиј“ - Битола и „Живко Брајковски“ –Битола денеска ја посетија библиотеката во Битола.

Читај повеќе: „Игри без граници“

   

Страница 190 од 256

Сподели на Facebook