English French German Macedonian

Настани

подготвува Фатма Бајрам Аземовска

Љубовта обединува

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

 

 

Нови трендови во библиотекарството

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола и Американското катче во просториите на Американско катче организираа предавање за вработените во Библиотеката на тема „Нови трендови во библиотекарството“.

Читај повеќе: Нови трендови во библиотекарството

   

Љубители на книги во посета на Библиотеката

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Ученици од ОУ „Д-р Трифун Пановски“ - Битола ( III i IV одделение) на ден 06.02.2013 година ја посетија Библиотеката. Посетата беше искористена за запознавање на учениците со работата на Библиотеката како културна установа, нејзините оддели и начинот на издавање на книгите.

Читај повеќе: Љубители на книги во посета на Библиотеката

   

Страница 188 од 249

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер