English French German Macedonian

Настани

подготвува Фатма Бајрам Аземовска

Поетски рефлексии

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Во рамките на програмата БИТФЕСТ 2012 година, НУУБ „Св.Климент Охридски“ – Битола  на ден 22.08.2012 година ( среда) со почеток во 11 часот во салата за промоции во Библиотеката,   ќе им додели награди на најдобрите фотографии – креативни места за читање на книгата во рамките на проектот на „Биди кабадаја – читај книга“.

Читај повеќе: Поетски рефлексии

 

ЧИТАЈ КНИГА ВО ЗОО БИТОЛА И ДРУЖИ СЕ СО ЖИВОТНИТЕ

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

   

Биди Кабадаја - читај книги!

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Во рамките на програмата БИТФЕСТ 2012 година, НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола ќе го реализира проектот„Биди кабадаја - читај книга“.
Земете добра книга, најдете добро место за читање, кафенце до Вас и уживајте.

Читај повеќе: Биди Кабадаја - читај книги!

   

Страница 194 од 250

Сподели на Facebook
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер