Промоции 11.04.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната  установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” - Битола, на ден 11.04.2008 година (петок) во салата за промоции во Библиотеката со почеток во 12 часот организираше ПРОМОЦИЈА на книгата :   “БИБЛИОТЕЧНО РАБОТЕЊЕ”  прирачник за сите видови библиотеки: Книга 1, Акцесорна обработка на библиотечниот материјал и нејзина примена во автоматизираното работење  од  БЛАГОЈ НИКОЛОВ.
Сподели на Facebook