Промоции 26.09.2007 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотеката “Св. Климент Охридски” од Битола на ден 26.09.2007 година (среда) во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката организише промоција на книгата “ВЕЧНИОТ ОГАН НА ФИЛОСОФИЈАТА” од Јозо Т. Бошковски Јон. Промотор беше проф. д-р Ферид Мухиќ.
Сподели на Facebook