English French German Macedonian

Гости од најстарото училиште во Битола

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Ни припадна честа денеска, учениците од четврто одделение од најстарото училиште во градот под Пелистер  ОУ „Гоце Делчев“ – Битола,  да ни бидат гости во Библиотеката. Посетата се состоеше во запознавање на децата со работењето на библиотеката. Одржанатa  презентација беше за сите форми на работа во библиотеката и децата ги разгледаа книгите кои се соодветни за нивната возраст. Учениците кои ја посетија библиотеката  беа од мултиетнички состав.

 

 

 

Сподели на Facebook