English French German Macedonian

Промоција на двата тома од собраните ракописи на Павел Шатев - Историја на Македонија и Борис Сарафов (биографија)

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

 

 

ДРЖАВНИОТ АРХИВ

НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

И

МАКЕДОНИКА ЛИТЕРА

ВЕ ПОКАНУВААТ НА ПРОМОЦИЈА

На двата тома од собраните ракописи на

ПАВЕЛ ШАТЕВ - ИСТОРИЈА НА МАКЕДОНИЈА

БОРИС САРАФОВ (биографија)

Избор и превод

Предраг Димитровски

Предговор и редакција

д-р Зоран Тодоровски

Поздравна реч

г-дин Науме Ѓоргиевски

директор на НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола

Промотори

проф. д-р Виолета Ачковска

проф. д-р Зоран Тодоровски

НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола
Битола, 30 јануари (среда),  12 часот

 

Сподели на Facebook