English French German Macedonian

Промоција на книгата - „Светската касапница“

PDFПечатиЕ-пошта

( 2 Гласа )

Во организација на Националната установа - Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ од Битола на 23 февруари 2011 година со почеток во 12 часот во салата за промоции на Библиотеката се одржа промоција на историската книга „Светската касапница“ во Македонија (1914-1918) од авторот д-р Веле Алексоски од Велес. Воведничар на промоцијата беше Владимир Трајкоски а промотор на книгата беше Нада Алексоска од Велес.

 

 

 

Сподели на Facebook
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер