Поделивме 233 ваучери на учениците од прва година во СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ - Битола

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Ни припадна честа да поделиме 233 ваучери за бесплатно едногодишно членство во Библиотеката на учениците од прва година во СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ - Битола. Ваучерите можат да се искористат до 01.11.2021 година.

Повеќе фотографии од овој настан на следниот линк: NUUB Facebook

 

 

 

Сподели на Facebook