Доделивме ваучери на учениците од прва година во средното училиште СОУ „Таки Даскало“ - Битола

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Продолживме со акцијата за бесплатно членство во средните училишта. Поделивме ваучери на учениците од прва година во средното училиште СОУ „Таки Даскало“ - Битола.

Учениците ги запознавме и со ресурсите кои можат да ги користат во библиотеката. Ваучерите можат да се искористат до 01.11.2021 година.

Повеќе од овој настан на следниот линк: NUUB Facebook

Сподели на Facebook