Среќен почеток на средношколците од прва година при СОУ Јосип Броз-Тито со ваучерите од Библиотеката

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Среќен почеток на средношколците од прва година при СОУ „Јосип Броз-Тито“ - Битола им посака м-р Бојан Стефановски директор на НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола со доделување на ваучери за бесплатно едногодишно членство во Библиотеката.

Стефановски им посака успешна учебна година и ги повика да не посетат во Библиотеката и да ги користат нашите ресурси: читални за индивуална работа и читални за работа во групи, сали за конференции, пребарување во мрежата Cobiss.net, бесплатен Wi - Fi., кафемат итн.

Повеќе информации за овој настан на следниот линк: NUUB Facebook

Сподели на Facebook