English French German Macedonian

Известување до читателите за начинот на пребарување на книги

PDFПечатиЕ-пошта

( 1 Глас )

Известување до читателите за начинот на пребарување на книги
1. Пребарување книги на WEB страната на Библиотеката преку COBISS+ платформата;
2. Користење на online сервисот Мојот COBISS (Мојата библиотека);
3. Пребарување и резервација на книги преку мобилната апликација mCOBISS, достапна за Android и IOS оперативните системи;
4. Резервација на книги
- преку телефoнскиот број: 047 232 999
- преку електронска пошта Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
- Мојот COBISS (Мојата библиотека)
- преку официјалната Facebook страна на Библиотеката, НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола
5. Табла за информација
- нови книги
6. Информации за нови книги на LED мониторот во холот на Библиотеката.
7. Преку информатор

Почитувани корисници,
Ве молиме за разбирање доколку податоците од електронскиот каталог не одговараат на фактичката состојба во библиотечниот фонд. Се работи на нивно отстранување.

Сподели на Facebook