English French German Macedonian

Известување за читателите!!!

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Почитувани,

Додека трае вонредната состојба НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола нема да работи.

Согласно усвоените дополнителни заклучоци, мерки и препораки од Нацрт - записникот од Шеснаесеттата седница на Владата на Република Северна Македонија бр.44-2147/3 одржана на ден 11.03.2020 година (предлог заклучоци од Комисијата за заразни болести), точка 12 каде стои да се прекине со работата на библиотеките, студентските и ученичките домови на територијата на Република Северна Македонија.

Одлуката стапува во сила веднаш.

За престанокот на оваа одлука дополнително ќе бидете известени согласно состојбата и препораките.

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер