English French German Macedonian

Поетско читање

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

За љубителите на поезијата.
Оние кои пишуваат и оние кои уживаат во неа.
Ве покануваме на 25-ти Јануари 2020 година, со почеток во 12 часот, во просториите на НУ Универзитетската библиотека „Св. Климент Охридски“ - Битола.
Песните што ќе ги читаме можат да бидат лични, но можат да бидат и од нашите омилени автори. Но поканети се и оние кои едноставно уживаат во нотите на пишаниот збор.
Настанот е организиран од фб групата Размена на книги и книжевни муабети, во соработка со НУ Универзитетската библиотека „Св Климент Охридски“ - Битола.
Со задоволство Ве очекуваме и заедно да уживаме.
Вашето присуство потврдете го со пополнување на прашалникот
https://www.surveymonkey.com/r/G73WKLT

Сподели на Facebook