English French German Macedonian

Ве покануваме на свеченото одбележување на патрониот празник

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Ве покануваме на свеченото одбележување на патрониот празник

 

П Р О Г Р А М А

Поздравно обраќање м-р Бојан Стефановски, директор на НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола

 

Во чест на Горан Стефановски

Раде Силјан, Феноменот Горан Стефановски

проф. д-р Весна Мојсова-Чепишевска, Конзервирани импресии - година без Горан Стефановски

Јоана Поповска, фрагменти од драмите на Горан Стефановски

 

Промоција

Списание Библиотечен тренд бр. 48

Зборник на излагања од 14-та Роднокрајна средба со битолските писатели од Македонија

Промотор

д-р Николче Вељановски

 

Изложби

Тематска изложба на книги Свети Климент Охридски

„Нашите 365 денови...“

 

5.12.2019 (четврток) во 12 часот

НУУБ „Св. Климент Охридски“ – Битола

(сала за промоции I кат)

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер