English French German Macedonian

8 Септември - Ден на независноста на Република Северна Македонија, 2019

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

По повод 8 Септември - Ден на независноста на Република Северна Македонија, во холот на НУУБ „Св. Климент Охридски“ - Битола поставена е тематска изложба на книги.

 

 

 

 

 

 

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер