English French German Macedonian

Библиотеката дел од изложбата „Нашите 40 години“

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

 

НУ Универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ - Битола   по повод јубилејното прославување на основањето на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола учествуваше  во  организација на  ретроспективна изложба со тема „Нашите 40 години“ која беше поставена  на ден 25.04.2018 во НУ Народен Театар Битола. 
Стручните библиотекари од нашата библиотека и повеќе стручни лица од Ректоратот на УКЛО ги  истражија потребните материјали за изложбата и концептуално ја осмислија ова ретроспективна изложба на сите членки на Универзитетот.
Изложбата беше проследена од повеќе медиуми и најчитани портали како во Битола така и во државата.
https://kanal5.com.mk/articles/374259/svechena-akademija-po-povod-40-godini-uklo-bitola

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер