English French German Macedonian

Изложба по повод Денот на востанието 11-ти Октомври

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

По повод Денот на востанието 11-ти Октомври, во холот на НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола е поставена тематска изложба на книги.

Изложбата ја подготви и постави виш библиотекар Илче Стојановски.

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер