English French German Macedonian

Читаме во природа и учиме низ игра

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

Читаме во природа и учиме низ игра!
Креативна едукативно-забавна работилница за деца
На отворено, во Градскиот парк во Битола си играме игри, се забавуваме и се дружиме.

На следниот линк следат повеќе фотографии  https://www.facebook.com/pg/nuub.mk/photos/?tab=album&album_id=10156791353933679

Сподели на Facebook
Барај книга
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер