Промоции 28.10.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ПРОМОЦИЈА НА ЗБОРНИК
Во организација на Здружението на граѓани прогонувани затворани и осудувани за идеите за самобитноста на македонскиот народ и неговата државност на ден 28 Октомври во салата за промоции на Библиотеката во 12 часот организираше промоција на “Зборникот на политички затвореници 1945 - 1990”. Промоцијата ја отвори градоначалникот на Битола г-дин Владимир Талески. Промотор на Зборникот беше проф. д-р Вера Стојчевска Антиќ а свое обраќање имаше и претседателот на Здружението.
Сподели на Facebook