Промоции 17.10.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) ПРОМОЦИЈА НА КНИГА
Во Библиотеката “Св. Климент Охридски” од Битола во салата за промоции во 12 часот се одржа промоција на книгата “Раскажувачки текстови врз фактографски основи 1940 - 1945 плус 2004”, од авторот Мишко Божиновски.
Сподели на Facebook