Промоции 26.09.2008 г.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа )

ПРОМОЦИЈА НА КНИГА И ДВД

Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола на ден 26.09.2008 година, (петок) во салата за промоции со почеток во 12 часот организираше промоција на книгата “ПЕСНИ” (од ракопис до книга) Ванчо Николески. Книгата ја уредиле: Анета Стефановска, Науме Ѓоргиевски, Милка Котевска. Промотор на книгата беше писателот за деца од Скопје Горјан Петревски.

Сподели на Facebook