Промоции 05.06.2008 г

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Националната установа Универзитетска библиотека “Св. Климент Охридски” од Битола, во рамките на манифестациите “Битола град на културата 2008” и “2008 година, Година на македонскиот јазик” на ден 05.06.2008 година, (четврток) и 06.06.2008 година, (петок) во салата за промоции на Библиотеката со почеток во 12 часот организираше промоции на две книги.
Сподели на Facebook