Промоции 06.06.2008 г. (петок) во 12 часот.

PDFПечатиЕ-пошта

( 0 Гласа ) Промоција на книгата “ЗАЅИДАНА ВРАТА” од авторот МИРЈАНА СТОЈАНОВСКА- ПАЛИГОРА од Битола. Промотори на книгата беа: Проф. др. ВЕНКО АНДОНОВСКИ  и проф. д-р. ВЕРА СТОЈЧЕВСКА АНТИЌ од Скопје.
Сподели на Facebook